For fremtiden kan kunder hos @KF Tilskud og @Landbrugsdata være så heldige at få Susanne i røret, når de kontakter os.  

Sagsbehandling og koordinering er hendes spidskompetencer, og hun ser frem til at få styr på landmændenes ”papirarbejde”, som hun selv siger det: 

”Jeg har altid syntes landbruget var interessant. Gennem min tid i bankverdenen har jeg haft berøring med landbrugskunder blandt andet, når vi deltog på større messer som Agromek og Roskilde Dyrskue og andre erhvervsorienterede messer.  

Jeg ser frem til at lære erhvervet endnu bedre at kende – hvor omdrejningspunktet for mit arbejde kommer til at være sagsbehandling. Jeg vil gøre mit til at hjælpe og understøtte landbrugere i deres tilskudsansøgninger, og det papirarbejde, som følge med.” 

Siden 1. maj 2023 har Susanne været om bord som projektkoordinator hos KF Tilskud. Hun har godt 30 års erfaring fra bankverdenen, hvor hun har arbejdet både som PA samt med HR og marketing. Samtidigt siger vi farvel til vores tidligere projektkoordinator @Morten Fransen, som vi har haft glæden af at have hos os siden september 2022. Held og lykke med din videre færd, Morten.

 

Du kan kontakte projektkoordinator Susanne Duncan gennem vores hovednummer 75 55 99 20 eller direkte via: tlf. 29 39 98 28 eller mail: sd@kftilskud.dk. Foto: Aasmuld.