Bag om KF Miljø

KF Miljø er et rådgivningsfirma, der rådgiver landbruget. Vores rådgivning bygger på en kombination af viden, erfaring og data. Vi tror på, at anvendelse af historiske data, som er opsamlet i landbruget igennem mange år, kan sætte rammen for de næste støtteordninger, ligesom finansieringen af landbruget og landbruget generelt kan vurderes objektivt.

Vi rådgiver om:

Tilskud til bæredygtig fødevareproduktion og grøn omstilling:

 • Landbrugsvirksomheder har mulighed for at benytte mange forskellige støttemuligheder, når målet er et bæredygtigt landbrug. Vi ved, det kan være  en jungle at finde de rette tilskud, men vi kender dem og kan hjælpe med at optimere det økonomiske grundlag for en besparelse og samtidig herved at opnå en miljøeffekt

VIDSTE DU…

… at KF Miljø har bidraget til, at danske landmænd har fået udbetalt over 200 mio. kr. i tilskud.

 • Bæredygtig produktion:
  Tilskud til bæredygtig fødevareproduktion mv. er pakket ind i mange regler, der skal overholdes, og love justeres og ændres løbende. Det er en juridisk jungle, som vi guider vores kunder trygt igennem, og vi ’oversætter’ det juridiske sprog, så alle kan være med. Kort sagt, så slipper vores kunder for de mange administrative processer og kan i stedet fokusere på den daglige drift.

– og vi gør mere end blot at rådgive; vi løser også de helt konkrete opgaver:

 • Udvikling af ideer og projekter til bæredygtige forretningsområder
 • Udarbejdelse af ansøgning om tilskud til miljø- og klimareducerende investeringer i landbruget
 • Assistance i forbindelse med myndighedsbehandling inden for teknik- og miljøområdet

Landbruget er en del af vores DNA

Vi er født med en oprigtig interesse for landbruget i Danmark – landbruget er en del af vores DNA.

 • KF Miljø ApS blev etableret i 2011, og har sine rødder i Sønderjylland. Lige siden har vi arbejdet med rådgivning og udvikling af virksomheder i dansk landbrug, hvor der er stort fokus på støtteordninger inden for grønne investeringer og miljøtiltag. Vi arbejder landsdækkende og har kontor i både Jylland og på Sjælland. Vi besøger gerne vores kunder direkte på bedriften – det skaber den bedste relation og giver os et bedre indsigt i rammer, ligesom inspiration til nye udviklingsmuligheder ofte opstår ude hos den enkelte kunde.
 • Vi rådgiver på baggrund af vores professionelle erfaringer og valide data fra landbruget, som vi har opsamlet og struktureret lige siden virksomhedens opstart, ligesom vi naturligvis holder os opdateret på nye støttemuligheder. Vi fungerer kort sagt som landbrugets øjne og ører og følger løbende alle betydningsfulde ændringer inden for de forskellige støtteordninger. Vi vægter den tætte dialog med vores kunder og deres samarbejdspartnere højt. Er der brug for at komme i dialog med det politiske system og myndighederne, kaster vi os gerne ud i det sammen med vores kunder.
 • I KF Miljø har vi forskellige baggrunde og vidensgrundlag og spænder vidt – fra strategisk og juridisk rådgivning til landbrugsspecifik viden med speciale i tilskud og ansøgningskrav. Derudover rådgiver vi om organisation og ledelse, kommunikation og værdiskabelse i landbruget. Med denne brede viden, inden for forskellige brancher, har vi bidraget til udvikling af talrige landbrugsvirksomheder i Danmark.
 • Vi ser på landbruget på både den korte og lange bane. Vi arbejder for langsigtede og holdbare løsninger, som gavner den enkelte landmand – og landmandens familie.