KF Miljø ApS omsætter din virksomheds idéer og strategier til sund vækst!

Om KF Miljø

KF Miljø er et privatejet rådgivningsfirma, som vejleder og rådgiver landbrugserhverv og private med at søge tilskud til bæredygtig fødevareproduktion og grøn omstilling i din virksomhed og hjemmet. Bæredygtig produktion, energioptimering af landbruget og energibesparelser i hjemmet, er uundværlige indsatsområder, hvis du ønsker at forblive konkurrencedygtig, eller ønsker at sikre din økonomi fremadrettet.

Fremtiden vil udfordre både erhvervslivet og private boligejere, når det kommer til lovgivningen indenfor CO2-udslip, produktionsomkostninger m.m. Det bliver dyrt at spilde vores fælles ressourcer og det er derfor du allerede nu skal planlægge din grønne omstilling.

Lad KF Miljø rådgive dig om bæredygtighed og sikre dig i dag, i morgen og i fremtiden.

KF Miljø hjælper med at:

  • Søge tilskud til energibesparelser til erhvervslivet
  • Udvikle ideer og projekter til nye bæredygtige forretningsområder
  • Søge tilskud til miljø- og energirigtige investeringer i landbruget
  • Guide dig gennem myndighedsbehandling inden for teknik og miljøområdet

Historien og værdierne bag KF Miljø ApS?

KF Miljø ApS er en rådgivningsvirksomhed, der er etableret i 2010 og der har specialiseret sig i udvikling af virksomheder. Vi har specialiseret os i rådgivning inden for landbrugserhvervet hvor fokus er rettet mod støtteordninger der kommer grønne investeringer og miljøtiltag til gode. Vi holder os opdateret på de nye støttemuligheder der relaterer sig til EU-midler og egne nationale midler og er opmærksom på konsekvenserne af de betydningsfulde ændringer i støtteordningerne.

Siden 2018 har vi ekspanderet og er i dag 5 medarbejdere. Alle kommer fra forskellige baggrunde og med forskellige videns grundlag. Vi spænder vidt fra strategiske og juridiske baggrunde til landbrugsviden med speciale i tilskud, ansøgningskrav og de bagvedliggende processer. Yderligere har vi kompetencer i forhold til organisation og ledelse, kommunikation og værdiskabelse i landbruget. Med denne brede viden, inden for forskellige brancher, kan vi bidrage til udvikling af din virksomhed.  Vi sikrer din virksomheds grønne omstilling / bæredygtige løsninger eller når du få støtte til udviklingen af din projektidé eller til at holde overblikket over de krav som tilskuddene medfører.

Så uanset om du ønsker:

  • En bedre bundlinje
  • Omlægning af din virksomhedsform
  • Udvikling og opstramning af forretningsmodel
  • Øget debitorstyring og arbejdskapital
  • Tydelig risikovurdering og operationel handlingsplan

Så bidrager vi til udvikling af dig og din virksomhed.

Det ligger dybt i vores DNA at have interesse inden for erhvervsudvikling af landbruget i Danmark, hvilket vi også har stor erfaring indenfor. Landbruget og dets vækstmuligheder har bidt sig fast, hvilket gør os til passionerede, dedikerede og velinformerede rådgivere, der fortløbende holder kontakten med vores kunder. En nær dialog som sikre vores kunder den bedste rådgivning, store besparelser og fremtidssikrede, bæredygtige løsninger. Vi lægger pres på politiske udfordringer og er ikke blege for at tage sager op med myndighederne. Derudover også at presse på for fx at få flere beregningsmodeller testet af ift. faktuelle data og herved bidrage med oplæg til hvilke parameter der skal med ind i beregningsmodellerne. Vi lægger stor vægt på og opfordrer til, at myndighederne benytter sig af historisk data der kan sætte rammen for de næste støtteordninger. Yderligere bidrager vi til at bankernes finansieringsstøtte til landbruget kan vurderes objektivt.

Vi har kontor i Jylland og på Sjælland, hvor du er mere end velkommen til at kontakte os for et uforpligtende møde eller snak. Vi kommer meget gerne ud til dig, efter behov, da vi dermed lære dig bedre at kende, samt din bedrift.

Vi er ofte ude på individuelle 1,5 times besøg, hvor fokus er på den enkelte kunde. Det er en service til vores gode kunder, men også en mulighed for nye efter medgået tid og anses af landmanden generelt som et værdifuldt løft og økonomisk klog investering.

Bæredygtig rådgivning til erhverv

For landbrugserhvervet er der mulighed for at søge mange støtte muligheder for at komme skridtet nærmere et bæredygtig landbrug. Dette kræver den rette rådgivning, da det kan være lidt af en jungle at finde de rette tilskud, hvis du ønsker at omstille til bæredygtig fødevareproduktion. Med den rette rådgivning og planlægning, kan vi hjælpe dig med at optimere dit økonomiske grundlag for en besparelse – måske endda millioner. Kontakt os for mere information.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

 

En sikker sti igennem den juridiske jungle

Når man søger tilskud til bæredygtig fødevareproduktion eller lignende, er der mange regler der skal overholdes. Love der løbende justeres og ændres. Det er lidt af en juridisk jungle, som vi imidlertid kan følge dig trygt igennem. Som uddannet jurist er Karen vant til at læse og gennemskue lovgivningen, og ved hvordan hun skal omsætte informationerne til et sprog, der giver mening for vores kunder. Du sikres forståelig og kyndig juridisk rådgivning fra start til slut. Du slipper for bekymringerne, og kan i stedet fokusere på den daglige drift. Kontakt os

Levedygtige projekter

Når det kommer til projekter, kan investering i ny teknologi være en rigtig god idé. Der kan være tale om nyt maskinel, der både gør din hverdag lettere, men som selvfølgelig også er med til at energioptimere landbruget. Gennem vores rådgivning om bæredygtighed i landbruget, har vi hjulpet mange kunder med at udskifte interne køretøjer og arbejdsredskaber til mere bæredygtige løsninger, som giver et bæredygtig landbrug. Produktionsomkostningerne nedsættes markant, hvilket sikrer kunderne øget konkurrenceevne.

Et levedygtig, tilskudsberettiget projekt kan også omfatte natur- og miljøbevarende  initiativer. Er der særlige naturområder, du ønsker at pleje? Eller måske ønsker du at udvikle en idé sammen med en offentlig eller privat virksomhed? Der er rigtig mange muligheder, men ikke alle fører tilskud med sig.

Har du derfor en idé til et projekt, så ring til os og få god og sikker rådgivning. Er projektet ikke levedygtig i forhold til de offentlige tilskud, vil du blive rådgivet herom, så du ikke investere tid i projekter, som ikke giver et økonomisk afkast. Er projektet imidlertid levedygtig, eller trænger det blot til en lille justering, så kan vi også være dig behjælpelig. Sammen søger vi tilskuddene og sikre, at dit projekt når sikkert i mål. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du løbende bliver opdateret om udviklinger og muligheder inden for landbrugs- og fødevareindustrien.