KF Miljø ApS omsætter din virksomheds idéer og strategier til sund vækst!

Om KF Miljø

KF Miljø er et privatejet rådgivningsfirma som vejleder og rådgiver landbrugserhverv og private med at søge tilskud til bæredygtig fødevareproduktion og grøn omstilling i din virksomhed og dit hjem. Bæredygtig produktion og energibesparelser i hjemmet, er uundværlige indsatsområder, hvis du ønsker at forblive konkurrencedygtig, eller ønsker at sikre din økonomi fremadrettet.

Fremtiden vil udfordre både erhvervslivet og private boligejere, når det kommer til lovgivningen indenfor CO2-udslip, produktions-omkostninger m.m. Det bliver dyrt at spilde vores fælles ressourcer. Det er derfor du allerede nu skal planlægge din grønne omstilling.

Lad KF Miljø sikre dig – i dag, i morgen og i fremtiden.

KF Miljø hjælper med:

  • Søge tilskud til energibesparelser til private og erhverv
  • Udvikle ideer og projekter til nye bæredygtige forretningsområder
  • Søge tilskud til miljø- og energirigtige investeringer i landbruget
  • Guide dig gennem myndighedsbehandling indenfor teknik og miljøområdet

Hvem står bag KF Miljø?

Mit navn er Karen Feddersen. Jeg startede KF Miljø tilbage i 2010, efter at have arbejdet mange år som rådgiver indenfor landbrugserhvervet – både i kommunalt og amtsligt regi. Jeg er uddannet ingeniør og jurist med speciale i miljøret – både til private og erhverv.

Siden barnsben har jeg imidlertid interesseret mig ekstra meget for landbrugserhvervet. Mine forældre havde gård og arbejdede fortløbende på at optimere deres landbrug. Der blev talt om miljøbevidste og økonomibesparende tiltag hen over middagsbordet hver eneste aften, så det var svært ikke at blive interesseret i landbrugets mange udviklingsmuligheder.

I dag arbejder jeg som rådgiver indenfor det selvsamme, fordi det i så høj grad er en del af min DNA. Landbruget og dets vækstmuligheder har bidt sig fast. Det gør mig til en ekstra passioneret og velinformeret rådgiver, der fortløbende holder kontakten med mine kunder. En nær dialog som sikrer mine kunder den bedste rådgivning, store besparelser og fremtidssikrede, bæredygtige løsninger.

Bæredygtig rådgivning til erhverv

For landbrugserhvervet er der mulighed for at søge mange støtte muligheder. Dette kræver den rette rådgivning, da det kan være lidt af en jungle at finde de rette tilskud, hvis du ønsker at omstille til bæredygtig fødevareproduktion. Med den rette rådgivning og planlægning, kan jeg imidlertid hjælpe dig med at optimere dit økonomiske grundlag for en besparelse – måske endda millioner. Kontakt mig for mere information.

Bæredygtig rådgivning til private

Hos KF MILJØ rådgiver jeg dig som privatperson med at finde de rette, energibesparende tiltag til hjemmet. Måske ønsker du at udskifte det gamle oliefyr med en mere bæredygtig energikilde. En investering staten giver tilskud til, hvis man ved hvor man skal søge. Jeg søger tilskuddet i samarbejde med dig, så du ikke skal grave dig igennem myndighedernes krav og regler. Min erfaring og viden sparer dig tid og penge.

En sikker sti igennem den juridiske jungle

Når man søger tilskud til bæredygtig fødevareproduktion eller lignende, er der mange reger der skal overholdes. Love der løbende justeres og ændres. Det er lidt af en juridisk jungle, som jeg imidlertid kan følge dig trygt igennem. Som uddannet jurist er jeg vant til at læse og gennemskue lovgivningen, og ved hvordan jeg skal omsætte informationerne til et sprog, der giver mening for mine kunder. Du sikres forståelig og kyndig juridisk rådgivning fra start til slut. Du slipper for bekymringerne, og kan i stedet fokusere på den daglige drift. Kontakt mig her for mere information.

Levedygtige projekter

Når det kommer til projekter, kan investering i ny teknologi være en rigtig god idé. Der kan være tale om nyt maskinel, der både gør din hverdag lettere, men som selvfølgelig også er energioptimerende. Jeg har hjulpet mange kunder med at udskifte interne køretøjer og arbejdsredskaber til mere bæredygtige løsninger. Produktionsomkostningerne nedsættes markant, hvilket sikrer kunderne øget konkurrenceevne.

Et levedygtigt, tilskudsberettiget projekt kan også indbefatte natur- og miljø-bevarende initiativer. Er der særlige naturområder, du ønsker at pleje? Eller måske ønsker du at udvikle en idé sammen med en offentlig eller privat virksomhed? Der er rigtig mange muligheder, men ikke alle fører tilskud med sig.

Har du derfor en idé til et projekt, så ring til mig og få god og sikker rådgivning. Er projektet ikke levedygtigt i forhold til de offentlige tilskud, skal jeg nok rådgive dig herom, så du ikke investerer tid i projekter, som ikke giver et økonomisk afkast. Er projektet imidlertid levedygtigt, eller trænger det blot til en lille justering, så kan jeg også hjælpe dig. Sammen søger vi tilskuddene og sikrer, at dit projekt når sikkert i mål. Du kan også tilmelde dig mit nyhedsbrev, hvor du løbende bliver opdateret om udviklinger og muligheder indenfor landbrugs- og fødevareindustrien.