KF Miljø ApS omsætter din virksomheds idéer og strategier til sund vækst!

Har du styr på den bæredygtige teknologi?

I dag er det must at investere i bæredygtig teknologi. Uanset fagområdet, reduceres din konkurrenceevne, hvis du ikke holder dig løbende opdateret på investeringer der styrker indsatsen overfor bæredygtig ressourceudnyttelse.

Fremtiden er grøn – det kommer vi ikke udenom. Derfor står myndighederne også klar til at bakke op omkring dine økonomiske satsninger, så længe dine målsætninger er grønne.

Bæredygtig teknologi er vejen frem.

Tilskud til bæredygtig teknologi

At gennemskue de offentlige tilskudsordninger til bæredygtig teknologi er oftest en kompliceret og tung affære. Sidder du samtidig med driften af et helt landbrug, kan det være helt og aldeles uoverskueligt, at sætte sig ind i kravene og procedurerne. Det er her min viden og erfaring kommer dig til gode. Jeg hjælper dig med at finde de rette tilskud, og med at flette en relevant projektbeskrivelse sammen. Derudover indhenter og indsætter jeg også de rette oplysningerne i ansøgningen.

Du får både støtte til at udvikle din projekt-idé, men også hjælp med at administrere de krav tilskuddene medfører – både før, under og efter omskiftningen til bæredygtig teknologi. Helt til sidst hjælper jeg også med at afrapportere til de rette instanser. Det gør din grønne omstilling til bæredygtig teknologi meget nemmere at overskue – både praktisk og mentalt. Det er imellemtiden vigtigt, at du gennemfører dit projekt i overensstemmelse med din ansøgninger, og at du financierer udgifterne. Kontakt mig for mere information om tilskuddene, eller hvordan vi sammen opnår dem.

Fremtiden inden for bæredygtig teknologi

Hvis du ønsker at investere i bæredygtig teknologi, er det vigtigt at holde øje med de danske og europæiske klimalove. Her fokuseres meget på reduktionen af klimagasser. Målet er for det første at gøre vores produktion så CO2-neutral som muligt. For det andet er målet at undgå unødvendig brug af fx pesticider. Det kan man i dag opnå ved at satse på bæredygtig teknologi, som kan reducere brugen af pesticider ved at sprøjte mere målrettet. Nye GPS-systemer er afgørende i denne udvikling.

Foderudgifterne kan også reduceres mærkbart ved, at investere i intelligent, ny teknologi som tilpasser sig dyrenes faktiske og fysiologiske behov. Du undgår ressourcespild og nedsætter herved dine produktionsomkostninger, samtidig med at du nedsætter det overordnede CO2 forbrug.

Investering i bæredygtig teknologi er sund fornuft

Der er 1000 gode grunde til at investere i bæredygtig teknologi. Helt overordnet er det selvfølgelig sundt og godt for den danske flora og fauna og for befolkningens sundhed. Bæredygtig Teknologi kan hurtigt reducere brugen af pesticider og kvælstof med 10-40 %. En effekt, der virkelig kan mærkes klimamæssigt og økonomisk, som en direkte besparelse for henholdsvis indkøb og forbrug.

Som erhvervsdrivende landmand eller virksomhedsejer spiller økonomien imidlertid en afgørende rolle. Det er endnu en grund til at investere i ny grøn teknik/teknologi. Det koster at investere, men de langsigtede besparelserne er så store, at det ikke betaler sig at sidde over. Investerer du ikke i fremtiden, vil du ende med at blive smidt af toget. Så tænk på miljøet og på din egen pengepung – Invester i bæredygtig teknologi.

Hjælp til selvhjælp

Hos KF Miljø kan jeg hjælpe dig med at omlægge dine produktionsomkostninger. Jeg kan vejlede dig i forhold til tilskudsordninger, så du kan få økonomisk hjælp til din grønne omstilling. Jeg kan med andre ord tage dig i hånden, og følge dig sikkert igennem alle processerne. Noget mine kunder i den grad påskønner. For det giver dem mulighed for at koncentrere sig om det de er bedst til – Så gør jeg det jeg er bedst til. Resultatet bliver skræddersyede løsninger, som gavner os alle. Kontakt mig, eller tilmeld dig mit nyhedsbrev her.