KF Miljø ApS omsætter din virksomheds idéer og strategier til sund vækst!

Har du styr på den bæredygtige teknologi?

I dag er det et must at investere i bæredygtig teknologi. Uanset fagområdet reduceres din konkurrenceevne, hvis du ikke holder dig opdateret løbende på investeringer der styrker indsatsen overfor bæredygtige ressourceudnyttelse.

Vi kommer ikke uden om, at fremtiden er grøn.  Derfor står myndighederne også klar til at bakke op omkring dine økonomiske satsninger, så længe dine målsætninger er grønne.

Bæredygtig teknologi er vejen frem.

Tilskud til bæredygtig teknologi

At gennemskue de offentlige tilskudsordninger til bæredygtig teknologi er oftest en kompliceret og tung affære. Sidder du samtidig med driften af et helt landbrug, kan det være helt og aldeles uoverskueligt, at skulle sætte sig ind i kravene og procedurerne. Det er her vores viden og erfaring kommer dig til gode. Vi hjælper dig med at finde de rette tilskud, og med at flette en relevant projektbeskrivelse sammen. Derudover indhenter og indsætter vi også de rette oplysninger i ansøgningen.

Du får både støtte til at udvikle din projektidé, men også hjælp med at administrere de krav tilskuddene medfører både før, under og efter omskiftningen til bæredygtig teknologi. Helt til sidst hjælper vi også med at afrapportere til de rette instanser. Det gør din grønne omstilling til bæredygtig teknologi meget nemmere at overskue – både praktisk og mentalt. Det er imidlertid vigtig, at du gennemfører dit projekt i overensstemmelse med din ansøgning, og at du financierer udgifterne. Kontakt os for mere information om tilskuddene, eller hvordan vi sammen opnår dem.

Fremtiden inden for bæredygtig teknologi

Hvis du ønsker at investere i bæredygtig teknologi, er det vigtig at holde øje med de danske og europæiske klimalove. Her fokuseres der meget på reduktionen af klimagasser. Målet er for det første at gøre vores produktion så CO2-neutral som muligt. For det andet er målet at undgå unødvendig brug af fx pesticider. Det kan man i dag opnå ved at satse på bæredygtig teknologi, som kan reducere brugen af pesticider ved at sprøjte mere målrettet. Nye GPS-systemer er afgørende i denne udvikling.

Foderudgifterne kan også reduceres mærkbart ved, at investere i intelligent ny teknologi, som tilpasser sig dyrenes faktiske og fysiologiske behov. Du undgår ressourcespild og nedsætter herved dine produktionsomkostninger, samtidig med at du nedsætter det overordnede CO2 forbrug.

Investering i bæredygtig teknologi er sund fornuft

Der er 1.000 gode grunde til at investere i bæredygtig teknologi. Helt overordnet er det selvfølgelig sundt og godt for den danske flora og fauna og for befolkningens sundhed. Bæredygtig Teknologi kan hurtig reducere brugen af pesticider og kvælstof med 10-40 %. En effekt, der virkelig kan mærkes klimamæssigt og økonomisk, som en direkte besparelse for henholdsvis indkøb og forbrug.

Som erhvervsdrivende landmand eller virksomhedsejer spiller økonomien imidlertid en afgørende rolle. Det er endnu en grund til at investere i ny grøn teknik/teknologi. Det koster at investere, men de langsigtede besparelserne er så store, at det ikke betaler sig at sidde over. Investerer du ikke i fremtiden, vil du ende med at blive smidt af toget. Så tænk på miljøet og på din egen pengepung og invester i bæredygtig teknologi. Har du brug for rådgivning ift. forretnings- og strategiplaner for dit landbrug, tilbyder vi også hjælp med det.

Hjælp til selvhjælp

Hos KF Miljø kan vi hjælpe dig med at omlægge dine produktionsomkostninger. Vi kan vejlede dig i forhold til tilskudsordninger, så du kan få økonomisk hjælp til din grønne omstilling. Vi kan med andre ord tage dig i hånden, og følge dig sikkert igennem alle processerne. Hvilket er noget vore kunder i den grad påskønner, da det giver dem mulighed for at koncentrere sig om det de er bedst til. Resultatet bliver skræddersyede løsninger, som gavner os alle. Kontakt os, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her.