10 pct. af de tilskud, der er blevet givet de sidste 10 år er ikke blevet anvendt, men et uudnyttet tilskud behøver slet ikke at gå tabt Er man den heldige ejer af et tilsagn om tilskud, men også ved, at det ikke kan udnyttes, er det muligt at overdrage det til en anden landmand. Det kræver blot, at der sidder en anden landmand med et lignende projekt i støbeskeen. Læg mærke til, at de uunyttede tilsagn gælder på den maskinelle del, og ikke på bygninger.

Vi tager et medansvar for at få udnyttet tilskudsmidlerne optimalt til alles bedste. Det er en fordele for alle, hvis tilskuddene bliver brugt.

Kontakt KF Tilskud, hvis…

  1. du har et tilskud, som du ønsker at beholde
  2. du har et tilskud, du ikke fik søgt
  3. du fik søgt for meget

Der er fordele ved et uudnyttet tilsagn

Som rådgiver ser vi gang på gang, at det betaler sig at overdrage et uudnyttet tilsagn til miljøforbedring fra én kunde til en anden. Det hjælper både de landbrug, der har brugt penge på at søge et tilskud, de alligevel ikke kan udnytte, og dem, som har projekter, de ikke har fået tilskud til. Administrativt tager det selvfølgelig tid, men det er det hele værd.

Se en liste over hvilke tilsagn, som ikke udnyttes af den nuværende tilsagnshaver, nederst på siden.

Tålmodighed betaler sig

Pga. regeringens udflytning af arbejdspladser i Landbrugsstyrelsen er der en forlænget frist på sagsbehandlingen af uudnyttede tilskud. Det kan tage op til et halvt år at få sin sag igennem. Vi råder altid til at være ude i god tid og til at væbne sig med tålmodighed. Ventetiden er altid det hele værd. Fremtidigt tyder heldigvis på, at ventetiden bliver mærkbart kortere.

Sådan hjælper KF Tilskud

Hos KF Tilskud hjælper vi løbende vores kunder med at finde de rette tilskud, og får vi et uudnyttet tilsagn, kan vi også tilpasse og overdrage tilsagnet.