KF Miljø ApS omsætter din virksomheds idéer og strategier til sund vækst!

Ønsker du rådgivning om tilskud til energiforbedringer, og andet indenfor grøn omstilling, er KF Miljø en oplagt sparringspartner – også når det vedrører privatboligen. Du får skræddersyede løsninger, som sikrer dig store besparelser, både i form af tilskud til selve investeringen, men også i forhold til langsigtede energibesparelser.

Ærlig og ordentlig vejledning, som er til at betale, men som har afgørende betydning for kvaliteten og udbyttet af din investering.

Tilskud til energiforbedringer i hjemmet

Der er rigtig mange penge at spare for dig som privatperson, hvis du har planer om at gøre hjemmet mere miljøvenligt. Ønsker du fx at udskifte det gamle oliefyr med et grønnere alternativ som fx et pillefyr, giver staten oftest tilskud. Det kan imidlertid være svært at gennemskue reglerne indenfor området. Mange går derfor glip af både store og små tilskud, som de ellers er berettigede til. Det kan KF Miljø imidlertid hjælpe dig med at undgå.

Årsagen til at du kan få tilskud til energiforbedringer i boligen, skyldes regeringens plan om, at Danmark blandt andet skal have udskiftet alle oliefyr inden 2050. Det er ihvertfald det mål, der sigtes efter frem til 2020. Herefter analyseres ordningen og tilpasses nye målsætninger og regler. Indtil 2020 gives imidlertid tilskud til både isolering, nye vinduer og døre, varmestyring samt udskiftning af varmekilder. Det er særligt udskiftningen af varmekilder der tildeles de største tilskud. Vælger du fx. at udskifte dit oliefyr med et pillefyr på 32000kr., kan du få helt op til 15000kr. i tilskud. Dertil kommer den bonus, at pillefyr kan holde en menneskealder. At skifte over til varmepumper, er også en oplagt, bæredygtig mulighed. De skal ikke passes ligesom pillefyr og har ydermere en længere levetid.

Sådan foregår samarbejdet med KF Miljø

For at sikre dig den bedste løsning, indledes samarbejdet med et møde. Her ser vi på, hvilke elementer i hjemmet, du gerne vil udskifte eller forbedre. Er du i tvivl om, hvad du bør satse på, rådgiver KF Miljø dig også gerne. Herfra foretages en beregning på, hvor meget du kan spare, alt efter hvilken løsning du vælger. Vi runder af med at drøfte hvilke statslige tilskud, du med fordel kan søge i samarbejde med KF Miljø. Alt efter om der er tale om udskiftning af vinduer, eller større ting som udskiftning af fx oliefyr, gives der forskellige tilskud.

Staten har stor interesse i din grønne omstilling. For hvad der er sundt og godt for dig miljømæssigt, er også godt for det danske samfund generelt.

Hvor meget kan du spare?

Det er meget forskelligt fra hjem til hjem. hvor meget du årligt kan spare på grøn omstilling. Det gør det ekstra vigtigt med professionel sparring. Hvis vi kigger lidt mere på de årlige besparelser, kan du for eksempel spare ca. 15.000-25.000 kr., hvis du udskifter oliefyret med et pillefyr. Det afhænger selvfølgelig af forskellige faktorer i den enkelte husholdning, men i de fleste tilfælde er det yders lukrativt at tænke bæredygtigt. Dertil kommer et muligt tilskud på næsten 50%, når du udskifter oliefyret. Det eneste minus er den langsomme sagsbehandlingstid. Hver tilskudsansøgning vurderes individuelt, selvom sagerne kan være næsten ens. Det giver en længere behandlingstid, men det er ventetiden værd.

Når du samarbejder med KF Miljø kan du derudover være sikker på, at den lange sagsbehandlingstid ikke skyldes fejl, du selv har begået. Din tilskuds-ansøgning udfyldes af et professionelt og erfarent firma, der følger projektet til dørs. En ærlig samarbejdspartner som altid har dine interesser for øje.

KF Miljø skaffer dig de bedste aftaler med energiselskabet

En anden årsag til at samarbejdet med KF Miljø er så afgørende for dig og din grønne omstilling er, at KF Miljø er eksperter i at forhandle afregningspriser med dit energiselskab. Det sikrer dig en bedre årlig besparelse, end hvis du som privatperson selv indgår aftaler med energiselskabet.