En af vores kunder, der driver et økologisk kvægbrug i Vestjylland, planlægger at trække sig tilbage i løbet af nogle år. Derfor leder vi, for ham, efter en ung landmand, der har et ønske om at blive selvstændig.

Produktionen på landbruget udgøres af 75 årskøer, der malkes af en malkerobot fra 2019. Køerne er placeret i en løsdriftstald, der er udstyret med sengebåse med vandmadrasser, spalter med robotskraber. Yderligere forefindes der udvendig foderbord der er udstyret med overdækning.

Alle ungdyr er opstaldet i løsdriftstald.

På ejendommen forefindes der selvkørende fuldfoderblander og alt grovfoder opbevares i plansilo. Alle bygninger er 100% vedligeholdt.

Stuehuset er løbende renoveret og moderne indrettet med en stor og velholdt have, hvor en robotplæneklipper drøner rundt og sørger for det praktiske.

Vores kunde driver et ekstremt veldreven landbrug, hvor indtjeningen konstant er i fokus. Til ejendommen drives ca. 180 ha med alsidig planteavl. Ejendommen er fuldt ud selvforsynende.

Går du med et ønske om at drive dit eget landbrug, er denne ejendom en ekstrem sund forretning som den nuværende ejer har drevet med nænsom hånd.

Vi viser dig gerne ejendommen og vores kunde glæder sig meget til at lære dig at kende og høre om dine planer og dine ønsker.

Lad os høre fra dig – ring på tlf.: 26 39 78 25