Hos KF Miljø er det vigtig, at vi konstant kender vores kunders behov, planer og drømme. Vi tilbyder at komme på en tur ud til dig, hvor vi kan tale om, hvilke problemstillinger netop din virksomhed står med og kan dermed komme med forslag og strategiske tiltag på, hvordan man kan udvikle sin virksomhed. Derfor er vi ude på individuelle 1,5 timers besøg, hvor fokus er på den enkelte kunde. Vores besøg aftales på forhånd og det eneste der forventes af dig, er at du har sat kaffe over og kan afse ca. 1,5 time til os.

Vi tilbyder dette til vores kunder som har fulgt os gennem mange år, men tilbyder naturligvis også dette til nye kunder, dog afregnes dette efter medgået tid.

Det kan være svært som landmand at skulle navigere i den juridiske jungle og hele tiden være på forkant med nye love og regler og derfor kan det være en fordel at have en rådgiver.

  • KF Miljø har specialiseret sig i rådgivning inden for, hvordan man skaffer udviklingskapital til ambitiøse og professionelle landmænd der går med planer om at udvikle deres virksomhed ved hjælp af tilskudsmidler, både EU-midler og egne nationale midler
  • KF Miljø giver konstruktive vinkler på, hvordan landmændenes gode udviklingsidéer kan blive til virkelighed.
  • KF Miljø har fingeren på pulsen på nuværende og kommende støtteordninger, der kommer grønne investeringer og miljøtiltag til gode.

Er du interesseret, kan du give os et kald på: 75 55 99 20.

Vi ser frem til at høre fra dig!