KF Miljø ApS omsætter din virksomheds idéer og strategier til sund vækst!

KF Miljø tilbyder gartnerirådgivning til miljøbevidste gartnerier, der gerne vil investere i flere bæredygtige løsninger fremadrettet. Her får du professionel rådgivning fra start til slut, samt konkret hjælp til at søge de rette tilskud hos Landbrugsstyrelsen. Investér i en grønnere fremtid, og høst de økonomiske fordele inden året er omme.

 

Få professionel gartneri rådgivning

– og få tilskud til dine bæredygtige investeringer

Den nye miljøteknologiordning har gjort det muligt for erhvervsrettede gartnerier at søge tilskud til bæredygtig teknologi, der kan reducere energiforbruget, samt brugen af pesticider og gødning. KF Miljø rådgiver gartnerier og hjælper med at søge tilskuddene korrekt og rettidigt.

 

Det er Landbrugsstyrelsen, der står bag den nye miljøteknologiordning.

 

Fordelingen af midlerne:

  • Nedsættelse af energiforbruget – 16 millioner
  • Reduktion af næringsstoffer – 5 millioner
  • Reduktion af pesticider – 11 millioner

KF Miljøs gartneri rådgivning betaler sig – få op til 40% i tilskud

KF Miljø kan hjælpe dig med at få tilskud til dine grønne investeringer. Det er muligt at få helt op til 40% i tilskud. Sammensættes det med de øvrige besparelser, som ny bæredygtig teknologi giver langsigtet, bliver det hurtig en uundværlig investering for de danske gartnerier.

Landbrugsstyrelsen har lavet en liste over den teknologi, som de giver tilskud til. KF Miljø kan derfor bidrage med målrettet gartnerirådgivning tilpasset den enkelte virksomhed.

Ønsker du som gartneriejer fx at reducere energiforbruget, kan computerstyret klimastyring være en oplagt mulighed. Efterisolering kan også sikre, at drivhusene ikke mister så meget energi pga. de mange glasflader. Der gives også tilskud til teknologi, som kan recirkulere gødningsvand for at undgå spild. Ved reduktion af pesticider, kan det være en god idé, at investere i en bæredygtig luemaskine eller skånsomme høstmaskiner.

Uanset hvilke investeringer og miljøvenlige forandringer du overvejer, er du garanteret professionel gartnerirådgivning hos KF Miljø. Skræddersyet hjælp og rådgivning, som hurtig kan spare dig for massere af penge.

Uanset hvilke investeringer og miljøvenlige forandringer du overvejer, er du garanteret professionel gartneri rådgivning hos KF Miljø. Skræddersyet hjælp og rådgivning, som hurtigt kan spare dig for masser af penge.

 

Vi fik KF Miljø ApS anbefalet af en kollega. Samarbejdet har været til stor tilfredsstillelse og tilskudsbeløbet er med til at afgøre, at vi kan gennemføre de rigtige investeringer første gang.

— Grønnegård A/S

KF Miljøs gartneri rådgivning hjælper dig fra start til slut

Det er ikke nemt at søge de statslige tilskud, selvom du kan være fuldt ud berettiget til dem. Her kan KF Miljø hjælpe dig sikkert i mål. Udover at tilbyde kvalitetsbevidst gartneri rådgivning, hjælper KF Miljø også med at tydeliggøre reglerne, planlægge forløbet i god tid, indhente de rette oplysninger i samarbejde med dig, for slutteligt at skrive og sende ansøgningen rettidigt. Der er med andre ord styr på alle påkrævede detaljer og krav. Det giver dig, som gartneriejer, en sikkerhed og ro, så du bedre kan koncentrere dig om andre arbejdsopgaver.

 

Minimumskrav til Gartnerierne

Der er en lang række krav til gartnerierne, når der skal søges tilskud. Alt det hjælper KF Miljø med at klarificere og udfylde. Der er imidlertid ét generelt krav, som skal være opfyldt, for at gartneriet, overhovedet kan komme i betragtning til et tilskud. Gartneriet skal som minimum have 830 arbejdstimer om året. Har gartneriet jordbær til ”selvpluk”, normeres driften kun til 180 arbejdstimer om året. Er der imidlertid talt om et jordbærgartneri uden ”selvpluk”, er normeringen 1.200 arbejdstimer om året. Alt dette har Landbrugsstyrelsen et fastlagt skema for, som KF Miljø også vejleder omkring.

Er du i tvivl, om du er berettiget til et tilskud fra den nye miljøteknologiordning, er du velkommen til at ringe til KF Miljø. Her får du professionel gartnerirådgivning fra start til slut.

 

Få gartneri rådgivning og søg tilskud

Ønsker du at søge tilskud til dine grønne investeringer, skal du ikke vente for længe. Den nye miljøteknologiordning udløber i 2020, og det er langt fra sikkert, at der afsættes flere midler til gartnerierne i årene derefter. Derfor kan det ikke betale sig at vente. Grib chancen nu og kontakt KF Miljø for mere information og rådgivning, eller tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Lad os realisere dine bæredygtige drømme sammen.